Kartcentrum Lelystad

Karting: 5e editie Kartbeurs van Nederland op 13 en 14 januari 2018

foto-kartbeurs1

Op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018 organiseert Kartcentrum Lelystad de alweer 5e editie van de Kartbeurs van Nederland. Deze jaarlijkse en enige kartbeurs van Nederland wordt georganiseerd voor kart-en autosportfanaten. Met zijn veelbesproken prestaties in de Formule1 heeft Max Verstappen ons land weer op de racekaart gezet en ervoor gezorgd dat de autosport hier leeft als nooit tevoren. Tijdens de tweedaagse Kartbeurs kunnen bezoekers zich onderdompelen in de snelle wereld van de kart- en autosport.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

In twee hangars van AIS Airlines op vliegveld Lelystad tonen vele standhouders de laatste noviteiten. De nieuwste kartmodellen en motortuners, kartteams, wedstrijdorganisatoren, kart- en autosportbonden, kartcircuits en coureurs zullen aanwezig zijn. Daarnaast geldt de beurs tevens als aankondiging van het nieuwe kartseizoen en worden de Nederlandse kartkampioenen tijdens het event gehuldigd. Op het naastgelegen Kartcentrum Lelystad kan men tegen gereduceerd tarief racen en wedstrijdkarts testen.

Meer informatie: www.kartcentrumlelystad.nl

kartbeurs-3
De Kartbeurs van Nederland


Tijdens de Kartbeurs van Nederland kan men profiteren van diverse speciale beursaanbiedingen en primeurs; voor jonge coureurs het ideale instapmoment in de kartsport. Maar ook voor de meer ervaren kartliefhebber is er genoeg te beleven. Zoals kennismaken met succesvolle teams, tuners en organisatoren van kartwedstrijden en het ontmoeten van bekende Kart- en Autocoureurs. Ook kan men aanwezig zijn bij de presentatie van de nieuwste chassis en motoren.

Datum:
Zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018
Locatie:
AIS-hallen Airport Lelystad en Kartcentrum Lelystad
Openingstijden:
Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Entree:
€ 5,-
Kinderen tot 12 jaar gratis entree.

kartbeurs-2

Voorverkoop:
http://www.kartcentrumlelystad.nl

Men kan gratis parkeren en er rijdt een gratis pendelbus tussen Kartcentrum Lelystad en de beurshallen. *Een deel van de opbrengst gaat naar Against Cancer.


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet