Groeten uit ...

Formule E: Groeten uit Hongkong

Reacties

  • 4
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 05 december 2017 18:35

  Formule E is een EVENEMENT waar veel bezoekers (anders dan toeschouwers) naar toe komen in hun stad (dus vaak de lokale bezoekers) die gewoon een aparte gezellige dag uit willen hebben met het hele gezin. Er is voor elk wat wils en het is een beetje in de stijl van de formule een maar dan veel goedkoper en toegankelijker. De E village is voor het hele gezin leuk en de mensen zijn benieuwd naar de nieuwe technologie. Alles wordt in één dag afgewerkt dus een zeer druk compact evenement van begin tot eind. De autofabrikanten kunnen hun modellen en technologie ten toon stellen en men kan op de baan de diverse merken ook aan hek werk zien zonder de stank en lawaai waar de jongere generatie niet meer van gediend is. Moderne autosport met moderne technologie voor een breed publiek. Deze tak van autosport kan en mag men NIET vergelijken met de huidige autosport. Ondanks dat je de conventionele autosport moet beleven, ruiken en horen, is dit een nieuw type van beleven. Daarom wordt deze tak georganiseerd in een grote (wereld) stad voor de toegankelijkheid, bereikbaarheid voor het grote jonge publiek en tegen een schappelijke toegangsprijs!!!!

  • 2
  • 0
   
  Caseykvt 05 december 2017 21:17

  Ik kijk autosport voornamelijk op TV (ga af en toe eens naar Zolder, Venray en ooit nog eens naar Zandvoort). Ik volg alles met 4 vier wielen en een aandrijflijn. Ik merk dat het voor mij niet uit maakt wat voor soort technieken er gebruikt worden, wat er op het paddock gebeurt, wat voor geluid de auto's maken. Zolang ik maar ge-entertained wordt. Hoewel ik de autowissel halverwege de race bij Formula E nog steeds wat knullig vind overkomen, vind ik het leuk, close racing met aansprekende namen! Een voordeel wel dat deze klasse enkel op echte stratencircuits uitkomt want op een Yas Marina, COTA of Shanghai zou deze klasse niet uit de verf komen lijkt me.

  • 0
  • 0
   
  Dirk 06 december 2017 08:44

  Waarschijnlijk gaat dit de F1 niet vervangen en dat is prima, hopelijk kunnen ze naast elkaar blijven bestaan. Het trekt een heel breed publiek, en zo lang de races spannend zijn, blijf ik kijken. Hopelijk komt er ooit een ePrix in de buurt. Het valt overigens wel op dat van de originele ePrix alleen Berlijn en Monaco over zijn...

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet