Formule Renault 3.5

Formule Renault 3.5: Jaap van Lagen terug in World Series

Jaap van Lagen keert terug in de World Series by Renault 3,5L. De regerende Megane Trophy kampioen kwam in het verleden reeds voor Interwetten en KTR uit, en maakte reeds in 2006 zijn debuut bij Comtec, waar hij de Brit Edwin Jowsey verving.

tekst Willem J. Staat/PR

Van Lagen terug in World Series
Na enkele races voor Comtec te zijn uitgekomen besloot Van Lagen zich toch geheel op de Megane Trophy te focussen, maar behield wel contact met het team van Comtec. Mede dankzij teamsponsor Orient Shipping Rotterdam(onderdeel van de Van Weelde Shipping Group) werd het aantrekken van Jaap van Lagen mogelijk gemaakt. Ook het Nederlandse "Red Devil" heeft een overeenkomst met Comtec afgesloten.

Jaap van Lagen: "Ik ben erg blij dat ik deze kans bij Comtec heb gekregen en ik heb de afgelopen periode altijd contact onderhouden met Jonathan Lewis. Dit is het enige team waar ik me volledig op heb gefocust, want met Comtec kun je races winnen.Ik verwacht zeker tot het einde mee te kunnen strijden om het kampioenschap. Ik heb altijd nog een keer willen schitteren in de World Series Formule Renault 3,5L want het is gewoon een waanzinnige raceklasse met een sterk deelnemersveld. De sfeer binnen het team is altijd geweldig en ze hebben bewezen dat ze een perfecte en winnende auto kunnen neerzetten. Zij werken altijd keihard en hebben alles voor elkaar over. Ik wil Orient Shipping, Topparken, Kingcap, Van der Brink Sloopwerken en natuurlijk mijn andere trouwe sponsoren bedanken voor hun support om aan dit geweldige avontuur deel te nemen." Comtec won afgelopen seizoen met de Zweed Alex Danielsson de World Series by Renault 3,5L titel.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet