TCR Series

TCR Germany: Niels Langeveld blikt tijdens sponsoravond vast vooruit naar 2018

Niels-Langeveld-audi

Tijdens een goedbezochte sponsor- en relatieavond in Hoogeveen keek Niels Langeveld samen met zijn gasten terug op zijn best indrukwekkende prestaties tot op heden. Natuurlijk blikte hij ook vast vooruit naar 2018, want hoewel er nog veel moet gebeuren om zijn plannen uit te kunnen voeren is één ding duidelijk: De Sassenheimer wil volgend seizoen gaan voor de titel in TCR Germany.

Tekst: Marco Antheunisse
Fotografie: Jos de Boer

Niels-Langeveld-presentatie-1


Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes werden de gasten ontvangen bij Langeveld's sponsor Racetrailer.com van Ron Reinders in Hoogeveen.

Niels-Langeveld-audi-v

In een keurige, ultramoderne ruimte, aangekleed met enkele formulewagens en ook de Audi LMS TCR waarmee Langeveld afgelopen seizoen twee races wist te winnen, vermaakten de aanwezigen zich prima.

racesim

Zelfs aan race-entertainment was gedacht, in een door Rob Laurs verzorgde fraaie racesimulator konden de gasten een rondje op Spa-Francorchamps rijden in een F1-bolide en dat bleek nog best wel lastig.

Niels-Langeveld-Rick

In aanwezigheid van de meeste van zijn sponsors vertelde Langeveld, kundig geïnterviewd door Rick Winkelman, ronduit over zijn carrière tot nu toe, het verloop van zijn eerste seizoen in TCR Germany en zijn hoop om volgend seizoen voor de titel te kunnen gaan in het met het maximale aantal van 44 auto's nu al volgeboekte TCR Germany.

Niels-Langeveld-gasten1

Niels Langeveld met links Floris Dullaart, zelf ook actief in de autosport in de DRDO en rechts vader Hans Langeveld.

Niels-Langeveld-Martin-Kohlhaas

Racing One-teambaas Martin Kohlhaas (op de foto rechts) hoopt volgend seizoen de Audi weer te kunnen prepareren voor Langeveld, want hij is onder de indruk van het racetalent van de eerste TCR-coureur die Audi een poleposition en een zege wist te brengen. "Niels positioneert zich uitstekend, is ontzettend snel en weet de auto buiten de problemen te houden. Hij heeft de auto dit hele seizoen heel gehouden en dat is in deze klasse echt een topprestatie", lachte de sympathieke teambaas.

Niels-Langeveld-presentatie-1

Toen de gezellige avond ten einde liep gaven bijna alle aanwezige sponsors aan ook volgend seizoen verder te gaan, waarmee de kans dat Langeveld ook volgend seizoen weer achter het stuur van de 350 pk sterke Audi kan plaatsnemen weer een stap dichterbij is gekomen.

Bekijk hier een filmpje over de sponsoravond van Niels Langeveld.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet