Diversen

USF2000: Mooi cadeau van Rinus VeeKay voor reclamebureau Fast Company

480-beeld-boek-rvk-bedankt

Wat een leuke verrassing ontvingen we van Rinus van Kalmthout. De 17-jarige KNAF Talent First-coureur is tussen al zijn testsessies in Amerika en binnenkort de races in Bahrain in de MRF Challenge even in Nederland en kwam op bezoek bij Fast Company met een leuk geschenk; een fraai fotoboek over zijn eerste seizoen in de Amerikaanse Cooper Tires USF2000. Voorzien van een persoonlijke boodschap en dat waarderen we bijzonder, dat maken we niet vaak mee!

Fast Company, het full service reclamebureau gespecialiseerd in autosport en maker van Autosport.nl, ondersteunt diverse raceklassen, teams en coureurs. Zo verzorgen wij de publiciteit voor Rinus van Kalmthout al sinds hij als achtjarige begon in karting.

Voor ons ook erg bijzonder om te zien hoe goed hij het nu doet in Amerika en dat de teams, dankzij zijn sterke optreden afgelopen seizoen, nu in de rij staan om hem volgend jaar te contracteren.

Rinus-Indycar-Com-Computer-Uitsnede

Fantastisch ook om op de homepage van www.indycar.com te zien dat ook zij onder de indruk zijn van de prestaties van Rinus VeeKay.

Zoals Rinus het zelf al zegt: Op naar de volgende stap in zijn racecarrière!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet