Sportscars

Sportscars: Veel beweging op het IMSA-rijdersfront, kampioenen gehuldigd

Reacties

  • 2
  • 0
   
  ace1 12 oktober 2017 13:39

  @René de Boer de teams die in PC klasse actief waren is daar al van bekend wat die in 2018 gaan doen en heeft team Penske voor 2018 nog plannen met de Oreca LMP2?

  • 1
  • 0
   
  René de Boer 12 oktober 2017 17:24

  Bij het PC-kampioensteam Performance Tech Motorsports is het volgens eigenaar Brent O'Neill nog steeds het plan om te promoveren naar de Prototype-klasse, naar alle waarschijnlijkheid met een Ligier LMP2, als de benodigde financiering gevonden wordt. Het ligt in de lijn der verwachting dat dan de huidige rijders James French en Pato O'Ward aanblijven. BAR1 Motorsport heeft ook ooit plannen in die richting geuit, maar daar is al een tijd niets meer van vernomen. En Penske rijdt volgend jaar met een Acura DPi, dus die Oreca verdwijnt waarschijnlijk in de collectie van Roger S. Penske zelf.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet