Diversen

Div: René de Boer wordt “Media Delegate” voor Circuit Park Zandvoort

René de Boer (33) treedt vanaf 1 januari aanstaande op als “Media Delegate” voor Circuit Park Zandvoort. Dit houdt in dat hij aanspreekpunt is voor persvertegenwoordigers tijdens de A-evenementen op het circuit en een ondersteunende en adviserende rol zal vervullen voor de circuitdirectie op het gebied van promotie en publiciteit. De Boer zal deze freelance-werkzaamheden combineren met de overige activiteiten vanuit zijn pers- en communicatiebureau Rebocar Automotive Productions, onder andere voor de ITR e.V., de organisatie van de DTM en de Formule 3 Euro Serie.

“Met het toenemende aantal internationale evenementen op Circuit Park Zandvoort is het in onze optiek zinvol om iemand te hebben die vanuit een journalistieke achtergrond de belangen van de media behartigt en ons daarnaast op het gebied van promotie en publiciteit terzijde staat”, verklaart Hans Ernst, directeur van Circuit Park Zandvoort. “René de Boer beschikt op grond van zijn jarenlange ervaring, zowel in de journalistiek als aan de PR-kant, over een groot netwerk binnen de internationale autosportmedia.”

Als verslaggever voor onder andere de dagbladen De Telegraaf en Spits, het Duitstalige Motorsport Aktuell, het Britse weekblad Autosport en de website Autosport.nl bezocht René de Boer al zo’n 55 circuits en tal van WK-rally’s over de hele wereld en deed ook ervaring op bij andere grote sportevenementen als wedstrijden voor de wereldbeker alpineskiën en de jaarlijkse Vierschansentournee in het skispringen. Sinds 2000 werkt hij onder andere voor de organisatie van de DTM en de Formule 3 Euro Serie. Daarnaast is hij actief voor diverse fabrikanten en importeurs die in de autosport actief zijn. Hij is verloofd en woont in het Duitse Kevelaer, net over de grens achter Nijmegen.

“Voor mij zijn deze werkzaamheden voor Circuit Park Zandvoort een beetje een terugkeer naar de plek waar ik in 1990 als jonge verslaggever begon”, zegt René de Boer. “Met evenementen als de DTM, de Masters of Formula 3 en de A1 Grand Prix wordt de positie van Circuit Park Zandvoort in de internationale autosport steeds sterker en ik vind het plezierig om daaraan een bijdrage te kunnen leveren.”

Tekst: PR
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet