HARC

HARC Nieuws September: Finale Interstate HARC NK82-90 tijdens Finaleraces en meer...

NK82

Tijdens de Finaleraces op Zandvoort op 7 en 8 oktober komt het Interstate HARC NK 82-90 maar liefst drie keer in actie, vier keer als je de kwalificatie meetelt. na afloop zal de eerste Nederlands Kampioen 2017 bekend zijn!


De HARC verheugt zich op een vol startveld - mis deze race niet! Zij hopen op een vloot 325i's, MX-5's en nog veel meer mooie racers. Twijfel je nog? Om het extra aantrekkelijk te maken kunnen deelnemers aan de Finaleraces (in het Interstate HARC NK 82-90) kiezen tussen € 50.- korting op het inschrijfgeld of een gratis Interstate raceband!
Dit is meteen een goed moment om Jan-Wim Stals te introduceren. Jan-Wim heeft de taak van klassecoördinator overgenomen van Donovan Wolfrat. Wil je meer weten over de klasse, overweeg je om in 2018 deel te nemen?

Neem dan contact op met Jan-Wim via: info@stals-support.com 

VR

Een hele dag vrij rijden!

De laatste kans dit jaar voor een volledige dag vrij rijden! Op 22 september hebben we weer de gehele dag het circuit van Zandvoort afgehuurd en zien we graag zoveel mogelijk historische bolides met één, twee of meer zitplaatsen over het circuit gaan! Komt dus allen naar deze gezellige Vrij Rijden Dag. Het tijdschema staat HIER.

Inschrijven kan op de dag zelf, maar liever weten we vooraf dat je komt! Klik om je aan te melden.

AANMELDEN

HGP

Het was weer fantastisch!
De zesde editie van de Historic Grand Prix was de meest intensieve tot nog toe. Een paar fikse regenbuien stelden deelnemers, teamleden en organisatie tijdens de opbouw op de proef. Een ongeval op de baan vergde veel van marshals en hulpdiensten. Gelukkig wierpen alle voorbereidingen hun vruchten af en werden deze uitdagingen vlot en correct aangepakt, dankzij de inzet van alle betrokkenen. Zo konden uiteindelijk alle aanwezigen genieten van Neerlands grootste historische racefestijn. De parade door Zandvoort op zaterdagavond was drukker dan ooit en zorgde voor een feeststemming in het hele dorp. De races en demonstraties brachten het publiek op de banken en de deelnemers en teamleden gingen met een grote glimlach naar huis. Daar doen we het allemaal voor! Alle deelnemers, teamleden, marshals, hulpdiensten, circuitpersoneel, vrijwilligers, bezoekers en alle andere betrokkenen heel erg bedankt namens de HARC en tot volgend jaar!

Ferrer

In memoriam David Ferrer

Helaas kregen we enkele dagen na de Historic Grand Prix een triest bericht. De Franse coureur David Ferrer, die op zaterdag een serieus ongeval had gehad met zijn March 701 formule 1, overleed in het ziekenhuis. David Ferrer is 62 jaar geworden. Aan familie en vrienden van David Ferrer betuigen we onze innige deelneming.

welkom

Word lid en win een cursus bij BMW Driving Experience

Wel geabonneerd op deze nieuwsbrief maar nog geen lid van de HARC? We kunnen het ons bijna niet voorstellen! Als u nu lid wordt, betaalt u slechts € 85 tot eind 2018! Dat betekent 8 nummers RTL GP Magazine, gratis naar de Historic GP 2018 en nog veel meer voordelen, zoals korting op onze Vrij Rijden Dagen. Bovendien maakt u kans op een slipcursus van BMW Driving Experience. Want onder elke 10 nieuwe aanmeldingen verloten we één zo'n leuke en leerzame BMW Driving Experience cursus. Lid worden kan heel eenvoudig via de website

 

Hart

Olivier Hart Driver of the weekend op Goodwood
Heb je hem nog niet gezien? Kijk dan snel op YouTube naar de film van de RAC TT Celebration op Goodwood. Olivier Hart vocht als een leeuw om de leiding in deze race voor GT's uit de '60-ies. Helaas liet de Cobra hem in de steek, net toen hij de Jaguar E-type van Gordon Shedden weer in het vizier had. Op grond van deze prestatie heeft Lord March Olivier uitgeroepen tot "Driver of the Weekend". Het is voor het eerst in de historie van de Goodwood Revival dat deze eretitel is toegekend aan een coureur die geen enkele race wist te winnen. Meer lezen over Goodwood? Kijk op ons Retro gedeelte van autosport.nl of in de aankomende editie van:
Retro Racing Magazine

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet