Racing Shows

Racing shows: Het sportieve nieuws op de IAA in Frankfurt

 IMG 7980

Een van de grootste publiekstrekkers is de Mercedes-AMG Project ONE, waarmee het merk Formule 1-hybridetechnologie op de straat brengt. Met een V6-turbomotor en twee elektromotoren is de auto goed voor meer dan 1.000 pk. Ondanks de prijs van 2,7 miljoen zijn alle 275 geplande exemplaren al verkocht. 


IMG 7962

Spectaculair is hij zeker.

IMG 7981

De Concept GT zagen we al eerder in Genève, de Mercedes-sportdivisie AMG timmert in het jaar van het 50-jarig bestaan flink aan de weg.

IMG 7970

Een Formule 1-auto van dichtbij bekijken is altijd spannend.

IMG 7976

Ook de DTM-auto en de Mercedes-AMG GT3 ontbreken niet.

IMG 7987

McLaren stelt zijn programma op het buitenterrein voor.

IMG 7959

De aankondiging van de nieuwe Bentley Continental GT was enkele weken geleden ongetwijfeld het belangrijkste gespreksonderwerp tijdens heel wat trainingen van profvoetbalclubs. In Frankfurt beleeft de auto zijn publieksdebuut, een GT3-raceversie volgt.

IMG 7957

Bugatti toont een speciale uitvoering van de supersportwagen Chiron met de naam '42 seconds', verwijzend naar het feit dat Juan-Pablo Montoya vorige maand een nieuw record vestigde met een Chiron: in 41,96 seconden van 0 tot 400 km/u en weer terug naar stilstand.

IMG 7940

Lamborghini toont een speciale Performante-versie van de Huracán.

IMG 7939

De laatste dagen waren we nogal onrustig, want we hadden het gevoel dat er iets ontbrak in ons leven. Na het zien van de Lamborghini weten we het: afwerking in marmer-look! Dat we het zo lang hebben uitgehouden zonder dit belangrijke detail mag een wonder heten.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet