Groeten uit ...

Groeten van de ADAC GT Masters Nürburgring 2017

2017 Vangrail
Het team van Nett dat op de Nürburgring de vangrails repareert draaide overuren gedurende het weekend. Maar binnen 30 min. was alles alweer wedstrijdklaar. De plek waar de TCR Astra van Dino Calcum de vangrail raakte. Een uiterst vreemde overigens.

2017 Catsburg
Nick Catsburg verblijdde deze fan met zijn handtekening.

2017 Enzo Fittipaldi
Grote naam, kleine man, waar we misschien nog vele mooie dingen kunnen gaan zien in de toekomst. Enzo Fittipaldi gaat voor een F1 of NASCAR carriere. Hij woont in Charlotte maar voorlopig hebben de eenzitters de voorkeur.

2017 Honda Team
De wedstrijd op je smartphone volgen.Josh Files ligt vast op kop zo te zien.

Reacties

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 08 augustus 2017 01:10

  Ik kon het moeilijk horen zondag..... Maar waar is Van Es precies gecrasht? Hoorde dat hij over de kop was geslagen?? Heb verder een heerlijke zondag gehad! Het weer was top! In de schaduw een beetje fris..... Maar mooie wedstrijden gezien. Kon ook niks begrijpen van de beslissing van de WL om de Audi voor te laten bij de BMW?

  • 1
  • 0
   
  Willem J. Staat 08 augustus 2017 08:15

  Van Es is totaal NIET over de kop geslagen maar is bij het afbuigen van de Kurzanbindung totaal ongeremd de bandenstapels ingeslagen. Er was alleen wat schade aan de voorzijde van de auto. De organisatie heeft verder ook geen mededelingen over de gezondheidstoestand van de rijder gedaan.

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 08 augustus 2017 13:31

  Ok! Dan heb ik het met mijn beperkte Duits verkeerd verstaan.... Hopelijk gaat het goed met hem!

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet