Sportscars

Sportscars: Ho Pin Tung viert Le Mans-succes met Jackie Chan in Sjanghai

Image1 L-R Alex Brundle David Cheng Jackie Chan Ho-pin Tung
Alex Brundle, David Cheng, Jackie Chan en Ho Pin Tung op het showpodium in Sjanghai (vlnr)

Een paar dagen na hun spraakmakende succes tijdens de 24 Uur van Le Mans waren enkele coureurs van het Jackie Chan DC Racing Team, onder wie Ho Pin Tung, gisteravond in het Oriental TV Theatre in Sjanghai-Pudong voor de Jackie Chan Action Movie Week Gala Night. Daar stond niet alleen de actiefilmheld in de schijnwerpers, maar werden ook teameigenaar David Cheng en de coureurs gehuldigd voor hun prestaties in de Franse lange-afstandsklassieker van afgelopen weekeinde.

Tekst: René de Boer (Twitter: @renedeboer)
Foto's: PR

Naast Ho Pin Tung als vertegenwoordiger van de coureurs van de nummer 38-Oreca-Gibson en coureur/teameigenaar David Cheng was ook Alex Brundle aanwezig, die samen met Cheng en de Fransman Tristan Gommendy de bezetting van de nummer 37-Oreca vormde. Brundle droeg bij de gelegenheid overigens een overall met de naam van Ho Pin Tung erop... Tot de overige gasten behoorden regisseurs Rob Cohen ('The Fast and the Furious') en Renny Harlon ('Die Hard 2'), alsmede Chris Tucker, die met Jackie Chan in 'Rush Hour' speelde.

Image2 L-R Alex Brundle Chris Tucker David Cheng Ho-pin Tung
Alex Brundle, Chris Tucker, David Cheng en Ho Pin Tung

"Dank, Jackie, voor al je ondersteuning namens het hele team. Zonder jou hadden we het niet kunnen doen", zei David Cheng. Vervolgens presenteerde het team de trofeeën aan Chang, die de rijders opriep "het goede werk voort te zetten", wat medio volgende maand alweer gebeurt tijdens de volgende ronde van het FIA WEC op de Nürburgring.

Image3 L-R Alex Brundle David Cheng Jackie Chan Ho-pin Tung

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet