IndyCar

Indycar/DTM Robert Wickens verrassende standbye op Road America

De Canadese DTM-coureur Robert Wickens is dit weekend een verrassende standbye bij het Indycar-team van Schmidt Peterson Motorsports nadat de Rus Mikhail Aleshin(de vaste rijder van de No7 Schmidt Peterson Motorsports Dallara Honda) bij het verlaten van Frankrijk(na de 24U van Le Mans) met zijn visa voor de VS in de problemen geraakte.

DTM Lautsitz
Robert Wickens ruilt mogelijkerwijs dit weekend zijn DTM Mercedes om voor een Indycar.

Tekst en Foto's Willem J. Staat

Robert Wickens verrassende standbye op Road America
DTM-coureur Robert Wickens maakt mogelijk dit weekend zijn Indycar-debuut op Road America nadat de Rus Mikhail Aleshin met zijn visa na de 24U van Le Mans in de problemen geraakte.

statement

Bij Schmidt Peterson Motorsports is men er nog niet zeker van of Aleshin het gehele weekend kan rijden. Vrijdag is hij in ieder geval nog aanwezig. Via zijn landgenoot James Hinchcliffe kwam Wickens eerder dit seizoen in contact met Schmidt Peterson Motorsports doordat beide coureurs eerder dit seizoen met een PR stunt van auto wisselden.Wickens reed voor het eerste in een Indycar en Hincliffe in een DTM Mercedes.( Later meer)

2017 Wickens

Verruilt Wickens de DTM in voor een Indycar-carriere?

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet