Sportscars

Sportscars: Drama voor Toyota: in een half uur twee auto's uit de race

Reacties

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 18 juni 2017 06:55

  Wat een deseptie.!! Ik vollg deze race al vele jaren , maar ik kan mij geen race herinneren dat er halverwege de race nog maar 1 LMP1 vooraan rijd. Heel jammer dit. Hier kan niemand niet echt wat aan doen , maar De LMP1 wordt toch als de koningsklasse gezien en als er dan maar 6 auto's meedoen en nog voor halverwege de race alle spanning eruit is is dit wel heel jammer.

  • 0
  • 0
   
  ace1 18 juni 2017 11:49

  @Anonieme gebruiker de LMP1 is dood als je kijk naar de DPI hoeveel fabrikanten daaraan meedoen, de ACO moet maar eens goed daar naar kijken en misschien kan men samen met de DPI tot een uniformele koningsklasse komen die betaalbaar is voor fabrikanten om aan deel te nemen. En laten we eerlijk wezen een 24 uur van Dayota, 12 uur van Sebring en 24 uur van Le Mans in een seizoen voor een koningsklasse dat spreekt toch veel meer aan?

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet