IndyCar

Champcar: Pastorelli gaat door in Champcar

Nicky Pastorelli heeft er bij monde van zijn manager Jacques Kremer alle vertrouwen in, dat ook in 2007 in de Champcarworldseries terug te vinden is.

tekst Willem J. Staat

Vol vertrouwen richting 2007
Jacques Kremer, de manager van Nicky Pastorelli heeft er alle vertrouwen in dat zijn pupil volgend jaar wederom in de Champcarworldseries zal rijden. Ditmaal echter het volledige seizoen. "Yoen het idee ontstond om de Champcar World Series naar Assen te halen, moesten we zeker stellen dat er een Nederlander actief is. Vandaar dat Nicky het afgelopen seizoen zijn debuut heeft kunnen maken. Met de race in Assen is Nicky, dankzij de organisator, verzekerd van een Champcar-stoeltje. Nicky heeft afgelopen seizoen wat tegenslagen te verwerken gehad, maar ik weet zeker dat hij hierdoor sterker dan ooit uit de strijd zal kunnen komen in seizoen 2007."

Voor Pastorelli eindelijk een goede tijding: "De Champcar-serie is een geweldige serie om in te rijden. Volgend jaar kan het alleen maar gemakkelijker worden omdat ik de meeste circuits
intussen al ken. Assen voorop natuurlijk. Daar zal ik mijn voordeel uit moeten halen. Het is super om met de Champcars naar Assen te komen. Iedereen roept dat het zo"n toegankelijke serie is en dat het de Amerikaanse openheid uitstraalt. Dat klopt dus echt! Ik hoop dat de Nederlandse fans uit eigen ervaring kunnen ondervinden wat ik afgelopen seizoen heb ontdekt: de Champcarwereld!"
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet