WTCC

Div: WTCC: Groeten van BMW uit Macau

 Macau12a
Een BMW 323i Touring, een Z4 3.0i en een Mini JCW Special staan in de lobby van het Mandarin Oriental Hotel

The WTCC is in town, en dat wordt in Macau meer dan ooit duidelijk. Met name BMW is op grote schaal aanwezig. Zo staan in de lobby van het Mandarin Oriental hotel twee BMW's en een Mini opgesteld en was er gisteravond in de 338 meter hoge Macau Tower een feest van hoofdsponsor Watsons, dat enige honderden gasten heeft uitgenodigd. Natuurlijk lieten ook wij deze gelegenheid niet aan onze neus voorbijgaan.


Tekst: René de Boer
Foto's: Rebocar Automotive Productions


 Macau13

Vanaf het onderste platform op de vierde etage van de toren heeft men al een fraai uitzicht op de stad en op de brug naar het andere eiland dat deel uitmaakt van Macau (boven en onder)

 Macau14

 Macau15

Natuurlijk werd de inwendige mens niet vergeten tijdens de BMW-party. Een uitgebreid grillbuffet, overheerlijke sushi's en sashimi, het was er allemaal. Ook Duncan Huisman (onder) liet het zich goed smaken.

 Macau16

 Macau17

BMW-coureur Dirk Müller wordt zaterdag 31 en dat werd na middernacht natuurlijk uitgebreid gevierd. Er werd "Happy Birthday" voor hem gezongen op het podium (boven), hij moest de taart aansnijden met BMW-sportdirecteur Dr. Mario Theissen (hieronder) en ook alle BMW-teamleden onder leiding van Schnitzer-teambaas Charly Lamm zongen hem toe (geheel onder).

 Macau18

 Macau19
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet