BTCC

BTCC: Moffat, Ingram en Turkington verdelen de prijzen op Donington

Reacties

  • 0
  • 0
   
  Racing-Fan 5 dagen geleden

  Jammer dat dit niet live uitgezonden wordt door Eurosport, Motors TV of Ziggo Sport.

  • 0
  • 0
   
  ace1 4 dagen geleden

  @Racing-Fan in het verleden was de BTCC gewoon om de BBC te volgen, helaas koos de BTCC ook voor het grote geld van een commerciële tv zender. Maar probeer in de toekomst deze livestream eens. http://www.itv.com/btcc/video

  • 1
  • 0
   
  Racing-Fan 4 dagen geleden

  BTCC op BBC dat is 20 jaar geleden. ;-) Ik weet dat via de ITV website (http://www.itv.com/btcc/races) de races terug te kijken zijn. Ook meestal wel via een illegale upload op Youtube en via omwegen vast ook op een of andere manier via een live stream maar naar mijn mening verdiend het BTCC een groter (Nederlands) publiek. Waarom kijken mensen wel naar het matige WTCC en DTM maar niet naar het spectaculaire BTCC? Iedereen die BTCC volgt zal het daar toch mee eens zijn? Waarom zorgt BTCC trouwens zelf niet voor een live stream op Youtube die enkel buiten UK te bekijken is? Helaas hecht het BTCC geen waarde aan het buitenland.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet