Diversen

Div: Test-shoppers bereiden zich voor op 2007

Hoewel de finishvlag van het seizoen 2006 amper gevallen is, bereiden de diverse teams zich nu al voor op het seizoen 2007. Diverse rijders waren de afgelopen twee dagen op Circuit Park Zandvoort druk aan het testen in de F3 en de Formule Renault.

tekst Willem J. Staat

 Vervisch JB
Wachten op het juiste moment om uit te gaan. Foto: Willem J. Staat.

Formule 3
Bij het team van JB Motorsport kwam de Belg Frederic Vervisch met de Lola B06/30-Opel in actie. Vervisch, die dit seizoen bij het team van SL Racing actief was, draaide met oude banden 1.38. De eerste kennismaking met het team was uitstekend bevallen. Vervisch: "Ik hoop dat hier een vervolg aan komt, ook ga ik binnenkort nog met een WSR Renault testen." De engineering bij JH Motorsport wordt o.a. gedaan door de Nederlandse ingenieur Michiel Gommers.

 Vervisch rijdend
Eerste kennismaking met de Lola. Foto: Willem J.Staat

Formule Renault 2L
Uit de Formule Renault kringen waren de afgelopen twee dagen de teams van AR Motorsport en MP Motorsport vertegenwoordigd. Ook Dick v.d. Wilt van MP Motorsport was inmiddels enthousiast aanwezig. De Zweed Victor Huggare reed de afgelopen twee dagen zowel bij MP als bij AR Motorsport.

 Suntjens
De Nederlander Frank Suntjens wil vanuit de 1.6L Formule Renault in Belgié naar de 2L categorie overstappen. Foto: Willem J. Staat.

De Nederlander Frank Suntjens hoopt in 2007 van de Belgische 1.6L Formule Renault naar de 2L Formule Renault over te stappen. Ook karter Nigel Melkert maakte bij het team van AR Motorsport voor het eerst met de Formule Renault kennis. Vanwege de sterk wisselende weersomstandigheden kon van serieuze tijden niet echt sprake zijn.

 Victor Huggare
De Zweed Victor Huggare reed zowel bij MP als AR Motorsport. Foto: Willem J. Staat.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet