Formido Swift Cup

Swift Cup: Cees van Oord nu al zeker van deelname

 Ceesvanoord
Cees van Oord, afgelopen seizoen actief in de Dunlop SportMaxx Clio Cup en momenteel samen met Henry van Os en Dennis de Borst in het Winter Endurance Kampioenschap, beklonk recent met zijn hoofdsponsor InfrAdam de aankoop van een Suzuki-bolide voor deelname aan de nieuwe Suzuki Swift Sport Cup 2007.


Tekst: PR, fotografie: Fast Company

De tijdens de Finaleraces gepresenteerde raceklasse wekte direct de interesse van Cees van Oord. “Doordat de Clio Cup 2007 met de nieuwe Renault Clio toch wel een stuk serieuzer wordt, zowel financieel als sportief, had ik direct interesse in de nieuwe Suzuki Swift Sport Cup,” lichtte Van Oord toe.

Naast de aanschaf van de Suzuki Swift, beklonk Van Oord samen met InfrAdam een sponsorovereenkomst, waardoor het Amsterdamse aannemersbedrijf zich minimaal drie jaar als hoofdsponsor aan Van Oord verbindt. Dit zal tevens inhouden dat de inwoner van Sleeuwijk vanaf 2007 de overheersend witte Renault Clio in zal ruilen voor een ‘InfrAdam-rode’ Suzuki Swift.

 480Suzuki_actie
Van Oord zal in een rode Suzuki Swift aan de start verschijnen.

De Suzuki Swift Sport Cup zal volgend seizoen naar verwachting met circa dertig deelnemers haar debuut maken tijdens de Paasraces maken. Al zeven deelnemers hebben inmiddels een Suzuki Swift besteld, waaronder dus Cees van Oord. De Suzuki Swift Sport Cup zal volgend seizoen wedstrijden op Zandvoort, Assen en Zolder (België) verrijden.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet