Diversen

Div: Circuit Zandvoort voortaan zonder 'Park'

170331 Presentatie Zandvoort
De nieuwe naam en de nieuwe huisstijl van Circuit Zandvoort op de banners in Veghel

De aanwezigen tijdens de presentatie van de Jumbo Racedagen Driven By Max Verstappen, eerder vandaag in het Jumbo-hoofdkwartier in Veghel, ontdekten het al op de overal opgestelde banners, en ht nieuwe logo op de bedrijfskleding van de aanwezige mensen van het circuit bevestigde het: "Circuit Zandvoort" is voortaan de naam van onze nationale autosportaccommodatie, dus zonder het "Park", dat er bijna 30 jaar tussen stond. "Ik ben nu een jaar eigenaar van het circuit en het was tijd voor iets nieuws", verklaarde Bernhard van Oranje. "Bovendien heb ik dat 'Park' sowieso nooit helemaal begrepen."

Tekst: René de Boer (Twitter: @renedeboer)
Foto: Rebocar Automotive Productions

"Het 'Park' zal ons nog wel een tijdje blijven achtervolgen, maar we spreken nu officieel van 'Circuit Zandvoort'. Dat past ook meer bij de internationale naamgeving van andere circuits, en het is zoals veel mensen over de hele wereld ons circuit ook kennen", zegt Erik Weijers. C.O.O. van het circuit. "Ook de naam van de website is aangepast naar www.circuitzandvoort.nl, maar wie de oude naam gebruikt, wordt natuurlijk wel doorgestuurd." Dat de kleur oranje in het nieuwe logo van het circuit naast het vertrouwde rood en blauw een prominente plaats heeft gekregen, kán haast geen toeval zijn...


Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet