IndyCar

Indycar: Indycar geeft eerste tekeningen 2018 model vrij

03-29-New-2018-Car-Rendering-March2017-HIRES
Indycar gaf vandaag de eerste concept tekeningen vrij voor het nieuwe 2018 model. De nieuwe auto gaat komende zomer al getest worden. En evenals in de afgelopen jaren kunnen de teams gebruik maken Chevrolet en Honda aerokits. De leverancier van de universele kits wordt later bekend gemaakt. Tino Belli van Dallara USA verklaarde dat het designteam nog meer downforce van de onderste vleugel wil creëren. Met het huidige concept heeft Dallara volgens Belli als 97% van haar doelstellingen bereikt.

Reacties

  • 1
  • 0
   
  Dirk 29 maart 2017 17:06

  Lekker agressief uiterlijk, lijkt een beetje op de Swift Formule Nippon van een paar jaar terug of de Swift Formule Atlantic uit 2006/7. Hopelijk minder rare aero dingetjes dan in het huidige model.

  • 0
  • 0
   
  Quintin03 30 maart 2017 20:48

  Inderdaad een schitterend ontwerp. Ben nog wat sceptisch over de grotere achtervleugel voor weg/stratencicuits en korte ovals, maar we zullen zien.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet