V8 Supercars

V8 Supercars: Fast and Furious Kleurenschema voor Nissan in Clipsal 500

Rick Kelly's Nissan Altima rijdt dit weekend tijdens de Clipsal 500 met een uniek kleurenschema. Dankzij een partnerovereenkomst met de filmproducent rijdt de No 15 in een ijsachtig kleurenschema.

Tekst Wilem J. Staat
Foto's Nissan Motorsport

2017 Nissan FF 3
Rick Kelly maakt dit weekend tijdens de Clipsal 500 in Adelaide promotie van de nieuwe film van The Fast and The Furious. Een film met een nogal ijzig thema.....


Fast and Furious Kleurenschema voor Nissan in Clipsal 500
De No 15 Nissan van Rick Kelly rijdt dit weekend met een heel bijzonder kleurenschema dat gebaseerd is op de ijzige vlakten van de Arctische Barentszee. Rick Kelly: "Denk niet dat dit ijzige kleurenschema veel zal helpen met de temperaturen in de cockpit dit weekend. Maar het ziet er toch fantastisch uit. De Fast and Furious films zijn een enorm succes en het is natuurlijk leuk om hiermee geassocieerd te worden. Een beetje fun bij de seizoenstart kan absoluut geen kwaad. Het was natuurlijk enorm spannend om eerder dit jaar onze samenwerking met Castrol aan te kondigen. In 2004 had ik op Bathurst een andere film op de auto en toen won ik. Dus we zullen zien hoe het dit weekend gaat."

2017 Nissan 2 FF
Ijzig kleurenschema...

Ben Rose Castrol Marketing: Het was natuurlijk prachtig om met Castrol EDGE als exclusieve motorolie-partner van Universal voor "The Fate and The Furious onze krachten te bundelen. De auto ziet er fantastisch uit en Rick heeft ongetwijfeld de capaciteit om prestaties te leveren."Op 12 april verschijnt in Australië The Fate of the Furious in de bioscopen en is de opvolger van de Fast and Furious 7 die in 2015 Down Under het tweede grootste kassucces was.

2017 Nissan 1 FF
Promotie voor een film over straatracen in de gesanctioneerde autosport.Is dit wel zo'n goed idee?

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet