Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Max Verstappen weer naar Zandvoort tijdens Jumbo Familie Racedagen

drukte-paddock

Na het daverende succes van vorige zomer organiseert Jumbo Supermarkten in samenwerking met Circuit Park Zandvoort en Verstappen Management dit jaar wederom de Jumbo Familie Racedagen, 'driven by Max Verstappen'. Op 20 en 21 mei biedt Jumbo haar klanten weer de gelegenheid om Max Verstappen van dichtbij in actie te zien op Circuit Park Zandvoort. De Familie Racedagen beloven mogelijk nóg spectaculairder te worden dan vorig jaar. Zo zijn er verschillende raceseries aan het programma toegevoegd, zijn er diverse stuntshows en is er weer volop entertainment voor de hele familie.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: Autosport.nl - Co van der Gragt

volle-tribunes


Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo: "Vorig jaar hebben we met de Jumbo Familie Racedagen meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Een geweldig weekend voor jong en oud, dat door onze klanten enorm werd gewaardeerd. Ook dit jaar willen we onze klanten weer zo'n onvergetelijke ervaring bieden. We hopen weer veel dolenthousiaste fans in Zandvoort een stapje dichterbij de Formule 1-sport en natuurlijk Max Verstappen te brengen.

jumbo-vlaggen2

Natuurlijk komt Max Verstappen met zijn Red Bull Racing F1-bolide tijdens meerdere demoruns in actie, waarbij hij laat zien (en horen) hoe snel en stoer F1 in de Zandvoortse duinen is.

Maar er is meer voor de F1-fans, want tijdens datzelfde evenement komt de BOSS GP serie in actie en kan worden genoten van geweldige "oude" Formule 1 auto's. Het programma omvat verder allerlei verschillende demonstraties en stunts. Ook drie andere raceseries met indrukwekkende startvelden komen in actie.

Net als vorig jaar kunnen klanten bij Jumbo voorafgaand aan het evenement gratis tickets verkrijgen bij aanschaf van een actieproduct. Meer informatie over het programma van de Jumbo Familie Racedagen en de tickets volgt binnenkort.

Kijk nog even terug voor een sfeerverslag

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet