GT

GT: Groeten uit Bathurst 2017

IMG 3068

Bij het National Motor Racing Museum, dat op het terrein van het circuit in Bathurst gehuisvest is, vond tijdens het raceweekeinde een 'Cars & Coffee'-bijeenkomst plaats.

IMG 3058

Motorkappen open.

IMG 3069

Voor Ferrari-rijders was er een eigen gedeelte van het terrein gereserveerd.

IMG 3190

Traditioneel op de eerste zondag in februari was er ook de 'swap meet' van de Bathurst Historic Car Club, die dit jaar voor de 31e keer plaatsvond en dus wederom samenviel met de race. Voor ons de gelegenheid om er ook even rond te kijken. Een hoog rommelmarktgehalte, maar ook auto's, onderdelen en automobilia.

IMG 3185

Oude Bathurst-raceprogramma's.

IMG 3179

Automobilia.

IMG 2959

In Dubai is er de supercar-brigade van de politie, maar dat kunnen ze in Australië ook, getuige deze McLaren in politiekleuren.

IMG 2907

Australische toerwagenhistorie: BMW E30 M3, ex-Jim Richards.

IMG 3256

En zo stond maandagochtend na de race de Competition Motorsport-Porsche, die in de race heel keurig als tweede was geëindigd, eenzaam en verlaten in een verder lege pitbox. Het was ook voor ons weer een memorabel weekeinde, en we komen graag weer in Bathurst terug!

Reacties

  • 2
  • 0
   
  Dirk 07 februari 2017 14:09

  Ook de races in het voorprogramma waren erg entertaining, vooral die races met een ratjetoe aan ex-supercars, daytona gt's etc.

  • 1
  • 0
   
  Michael Drost 08 februari 2017 12:52

  Live gekeken en heel erg genoten! Dit artikel brengt dat moment-of-happiness weer mooi terug! Dank! Moet het artikel The Miracle of GT-3 in mijn Race Tech nog lezen, maar afgelopen weekeinde heeft de relevantie van de titel toch heel duidelijk onderstreept!

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet