TCR Series

Bas Koeten Racing neemt nieuwe Audi RS 3 TCR auto’s in ontvangst

IMG 5747

Als eerste Nederlandse raceteam nam Bas Koeten Racing zojuist twee nieuwe Audi RS 3 TCR auto's in ontvangst bij Audi Sport. In Neuburg an der Donau, op de in 2014 geopende locatie van Audi Sport nabij het wereldwijde hoofdkwartier van Audi in Ingolstadt, stonden twee fonkelnieuwe bolides klaar voor aflevering. Onder het zwarte doeken bevonden zich de zilveren wagens waarvan er reeds één in de herkenbare kleuren van Bas Koeten Racing uitgevoerd was.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

Bas Koeten: "De aflevering bestond niet louter uit het inladen van twee wagens voor transport. Integendeel: Audi Sport customer racing verzorgde een professionele ontvangst in de Audi Sport faciliteiten, gevolgd door een uitvoerige technische training. Men laat niets aan het toeval over."

Wim Koeten: "Ons ganse team is trots op deze nieuwe aanwinsten. Met de toevoeging van de Audi verstevigen we onze positie in de TCR-kampioenschappen. We merken dat veel rijders en partners bijzonder enthousiast zijn over de wagen, en terecht! Na de technische training brachten we een bezoek aan de keuken van Audi Sport waar al dit moois tot stand komt. Onze vlootvernieuwing gaat overigens nog verder, daarover binnenkort meer nieuws. We zullen komend jaar volop actief zijn in de toerwagenracerij, zowel in sprintraces als lange-afstandsraces."

IMG 5777

Na de officiële aflevering van de auto's aan Bas Koeten Racing vertrekt het transport rechtstreeks vanuit Neuburg an der Donau naar Leeuwarden. Daar vindt op zaterdag 28 januari om 11:00 uur de Nederlandse première plaats op de Racing Expo. Gedurende het weekend is één van de Audi RS 3 TCR auto's van Bas Koeten Racing voor het publiek te zien op de stand van Galfer Remmen.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet