WTCC

WTCC: Andy Priaulx test op Circuit Park Zandvoort voor finalerace Macau

 4181_Priaulx_actie

Het Belgische toerwagenteam RBM (Racing Bart Mampay) testte afgelopen maandag met regerend wereldkampioen Andy Priaulx en de Deen Jan Magnussen op Circuit Park Zandvoort. De test was de laatste voorbereiding voor de beslissende WTCC-finaleraces van 19 november aanstaande op het stratencircuit van Macau.


Bron: www.circuit-zandvoort.nl

Van Andy Priaulx, vorig jaar nog winnaar van de finaleraces op Macau, is bekend dat hij graag test op Circuit Park Zandvoort en dat doet hij dan ook regelmatig.

 4491-Andy-Priaulx

Dit keer is Priaulx heel specifiek bezig met de race op Macau, want hij heeft op de baan een chicane gebouwd, zoals die ook op het stratencircuit van Macau te vinden is. Magnussen is speciaal voor de race in Macau aangetrokken door het Belgische fabrieksteam om Priaulx ondersteuning te bieden in zijn campagne.

De finale op Macau belooft een ware thriller te worden, want het kampioenschap ligt nog helemaal open. Alfa-coureur Augusto Farfus leidt met 60 punten, BMW-rijders Andy Priaulx en Jörg Müller staan gedeeld tweede op één punt, daarachter Gabriele Tarquini op drie punten.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet