Advertorials

Advertorial: Bleekemolens Race Planet vult supercarcollectie aan met drie McLaren 540C's

raceplanet beurs

Race Planet presenteert de McLaren 540C op hun eigen stand op de Masters of LXRY in de Amsterdam RAI tot en met 12 december aanstaande

Een droom voor veel autoliefhebbers komt vanaf begin 2017 uit: Bleekemolens Race Planet zet samen met McLaren-importeur en dealer Louwman Exclusive drie McLarens 540C in op Circuit Park Zandvoort. De drie supercars zullen onderdeel zijn van het grote aantal programma's, incentives en rijtrainingen die Race Planet biedt. Het is dan voor iedereen mogelijk, jong en oud, individueel of in groepsverband, de ongekende mogelijkheden van de Britse sportwagen te ervaren op een circuit.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR/Race Planet

Louwman Exclusive, importeur en enig dealer in Nederland van het bijzondere Britse sportwagenmerk, zorgt dat er begin 2017 drie McLarens 540C Coupé klaarstaan op Circuit Park Zandvoort als onderdeel van de renstal van Bleekemolens Race Planet. De keuze voor McLaren was een directe wens van de fans van Race Planet. Via social media vroeg Race Planet haar volgers welke supercar in het nieuwe seizoen niet mocht ontbreken en het antwoord was duidelijk: McLaren.

raceplanet-mclaren-2

Louwman Exclusive levert drie McLarens 540C Coupé aan Bleekemolen Race Planet. Daarmee kan iedere autoliefhebber vanaf maart 2017 met een McLaren rijden op het circuit.

Volbloed
Arjen van Beek, directeur van Louwman Exclusive, is blij met de keuze van Bleekemolens Race Planet: "Het unieke aan McLaren is dat het een supercar is die niet alleen op het circuit zijn mannetje staat, maar ook op de openbare weg zeer goed bruikbaar is. Dat laatste is natuurlijk te ervaren tijdens een proefrit, maar rijden op het circuit doe je niet zomaar even. Daarom zijn wij blij met de samenwerking met Race Planet, waardoor iedere autoliefhebber de kans krijgt om te ervaren wat een McLaren kan. De nieuwe 540C uit de Sports Series van McLaren is een volbloed sportwagen met alle bijzondere techniek van McLaren aan boord. Desondanks is het een verrassend bereikbare en praktisch bruikbare auto."

Formule 1
McLaren weet als geen ander aan welke eisen een auto die op het circuit gebruikt wordt, moet voldoen: het merk heeft veel ervaring in autosport, waaronder legendarische raceklassen als Formule 1 en 24 uur van Le Mans. Voor Michael Bleekemolen van Race Planet was de keuze voor de 540C een logische: "De auto's worden bij ons intensief gebruikt, dus naast de wow-factor moeten ze ook aan zware, technische eisen voldoen. Om eerlijk te zijn: ik houd niet van autorijden op de openbare weg, maar toen ik bij Louwman Exclusive mijn eerste rondje met de 540C mocht rijden, heb ik meteen maar een extra ommetje gemaakt. En ondanks dat ik me enorm heb ingehouden, wist ik het zeker: deze auto wil ik op het circuit proberen. Wat een spektakel!"

racen-mclaren-1


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet