Advertorials

Advertorial: Rudolf de Beer en Marianne Tromp continueren Automotive Ronald Morien B.V.

480 Automotive-Ronald-Morien-luchtfoto

240 Ronald-Morien-RacingOndanks het overlijden van Ronald Morien in mei 2016, gaat de door hem opgerichte onderneming Automotive Ronald Morien op volle kracht door. Het bedrijf is nu eigendom van Gerda Dam -de levenspartner van Ronald Morien- en zijn twee zoons Mika en Jarno. De dagelijkse leiding is in handen van Rudolf de Beer en Marianne Tromp die respectievelijk sinds 1999 en 2014 bij Automotive Ronald Morien werken.

tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

"We bedanken via deze weg iedereen voor de steun en het vertrouwen dat we hebben gekregen", zegt Marianne Tromp. Marianne benadrukt dat zij en Rudolf op dezelfde weg doorgaan die Ronald met Automotive Ronald Morien is ingeslagen. "Dit is de wens van Ronald. Al onze partners, relaties en klanten krijgen van ons dezelfde service en kwaliteit die ze gewend waren. Alle geïnitieerde en lopende projecten zullen worden voortgezet."

Automotive Ronald Morien B.V. is gespecialiseerd in autodemontage, de verkoop en revisie van versnellingsbakken, motoren, cilinderkoppen, onderdelen én de reparatie van technische schades en onderdeel van Perfect Green - No Risk Parts.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet