Porsche Cups

Porsche Cups: Sven Müller vestigt nieuw record met tiende seizoenszege

Reacties

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 18 juli 2016 10:05

  Toch wel jammer om te zien dat het veld maar uit 13 auto's bestond , was dit weekend een van de minste raceklasse samen met de formule 3

  • 2
  • 0
   
  Gerrie Hoekstra 18 juli 2016 11:15

  De Porsche Carrera Cup Duitsland is geen schim meer van een aantal jaren geleden. Ondanks het steunen van Porsche Juniorrijders door Porsche zelf wordt deze altijd spectaculaire raceklasse nu weggestopt door de DTM-organisatie. De minste plaats op de Slotemaker paddock, racen om 8.25 uur zondagochtend voor bijna lege tribunes, dat helpt gewoon niet. Je kan voor het budget wat een jaar Porsche racen ook bij andere raceklassen terecht waar je op een fatsoenlijke primetime de blikvanger bent.Vandaar maar 13 wagens. Kan het schema niet omgegooid worden op zondagochtend. Eerst de vrije training van de DTM en daarna de Porsche race? Echt jammer dit.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet