IndyCar

Indycar: Indycar test voor Robin Frijns op Mid Ohio

Robin Frijns mag op 21 juli a.s. voor het team van Andretti Autosport op Mid Ohio voor de eerste maal met een Indycar testen. Naast de Nederlander zullen ook een aantal rijders uit de Indy Lights in actie komen.

Tekst Willem J. Staat
Foto  Formule E

Robin Frijns woedend

Voor Frijns had er zeker dit seizoen in de FE meer ingezeten. Maar de Limburger werd nog wel eens een keer het slachtoffer van anderen helaas.

Indycar test voor Robin Frijns op Mid Ohio
Het MS Amlin Andretti Formule E team bevestigde eerder vandaag dat Robin Frijns op de Mid Ohio Sports Car Course op 21 juli a.s. een Indycar zal testen. Ook in 2016 zal Frijns voor in het MS Amlin Andretti Formule E Team uitkomen.
Frijns sloot zijn eerste Formule E-seizoen als twaalfde af en behaalde op het Maleise Putrajaya met een derde plek zijn beste podiumresultaat. Gedurende het Formule E weekend in Londen afgelopen weekend hield Frijns zich op de vlakte m.b.t. een eventueel Indycar-zitje. "Ik hou van racen. Ik pak alles aan. Ovals zijn een totaal ander verhaal. Ik heb er nooit op gereden en ik weet dat het niet gemakkelijk zal zijn. In het verleden heb ik tegen Daly en Rossi geracet. Ik heb een paar keer met ze gesproken maar zij vertelden mij dat nu niet bepaald het gemakkelijkste ding was om te doen. Maar aan de andere kant wil ik het heel graag proberen" aldus Frijns afgelopen zondag tegenover NBC Sports.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet