IndyCar

Champcar: Pizzonia naar Rocketsports

Nicky Pastorelli komt niet in actie voor het team van Paul Gentilozzi op Surfer's Paradise in Australië volgende week. Nicky's plaats wordt in Australië door Antonio Pizzonia ingenomen.

tekst Willem J. Staat

Pizzonia naar Rocketsports
De Mexicaan Mario Dominguez maakte via Forsythe Racing een tussenstop bij Dale Coyne Racing en belandde uiteindelijk bij Rocketsports, waarbij Nicky Pastorelli het veld moest ruimen. Onze landgenoot komt ook in Australië volgend weekend niet aan de start. De plek van Pastorelli wordt ingenomen door ex-F1 coureur Antonio Pizzonia, die op Long Beach voor het team van Rocketsports zijn debuut maakte. Pizzonia eindigde op Long Beach als tiende. In Montreal keerde de Braziliaan terug bij Rocketsports en eindigde als elfde. Een probleem met de radio-communicatie verhinderde een goed resultaat.

"Wij zijn erg blij dat Antonio weer bij ons terug is, hij heeft enorm veel potentieel getoond als de situatie zich voordeed. Ik hoop dat hij een goed resultaat boekt als het goed gaat, want ik acht hem in staat om in de top vijf te eindigen want het talent is er gewoon", aldus Rocketsports teameigenaar Paul Gentilozzi.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet