Groeten uit ...

Div: Groeten van het WK Rallycross in Hockenheim

Reacties

  • 1
  • 2
   
  Racing-Fan 12 mei 2016 20:52

  Toch jammer dat rallycross zich steeds meer naar dit soort circuits verplaatst. De niet- permanente rx circuits zijn over het algemeen een stuk minder interessant dan de permanente rx circuits. Vorig jaar vond ik Hockenheim maar een saai circuit. Ik heb de uitzending van dit jaar nog niet gezien dus hopelijk was het dit jaar beter.

  • 5
  • 0
   
  René de Boer 13 mei 2016 08:01

  De baan was inderdaad flink aangepast, wat na het échec van vorig jaar natuurlijk ook wel nodig was (toen kon een flink deel van het onverhard niet worden gebruikt, omdat er te grote gaten en kuilen ontstonden, waardoor de auto's kapot gingen). Nu waren de reacties van alle rijders zeer positief. "Het enige dat nog ontbreekt is een flinke sprong erin", vond Petter Solberg. Da's dus iets voor volgend jaar! En voor de serie zelf is de combinatie met DTM, inclusief de daarmee gepaard gaande aandacht in de media, een goede zet, want rallycross is in Duitsland, anders dan in ons land, Scandinavië of Groot-Brittannië, een nagenoeg onbekend fenomeen. Buxtehude is dan ook voor de meeste Duitsers erg ver weg.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet