Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
TCR Series

Komende donderdag 12 TCR-racers in actie tijdens TCR Benelux testdag op CPZ

Monster Autosport

Als we het lijstje bekijken van de auto's die op donderdag 12 mei aanwezig zullen zijn tijdens de testdag van TCR Benelux op Circuit Park Zandvoort, dan komen we aan twaalf stuks!

Tekst: Aangeleverd bericht
Fotografie: PR

Onder de teams die komen testen ook Ferry Monster Autosport. Ferry en Robin Monster zijn al jarenlang een bekend en vertrouwd duo in alle competities waar met SEAT wordt geracet. Afgelopen weekend runde Ferry Monster Autosport in het kader van de Belgische ronde van de TCR International Series nog de twee SEAT's van Loris Hezemans en de Belg Pierre-Yves Corthals. Tijdens de testdag van TCR Benelux zal Hezemans, zoon van levende legende Toine, aan de slag gaan met één SEAT van de Nederlandse formatie.

Na de bevestiging van vijf VW's Golf, twee Belgische SEAT's (Delahaye en WRT) en de twee Honda's Civic, maakte ook Bas Koeten Racing bekend dat zij met twee SEAT's Léon TCR van de partij zijn op 12 mei.

Het zijn Belgen Fabio Marchiafava – die komt testrijden ter voorbereiding van het seizoen met de Alfa Romeo -, Jonas De Kimpe (voorheen in Super Car Challenge) en Kenny Herremans (finalist van de Nissan GT Academy) die de eerste SEAT zullen bemannen, terwijl de Nederlandse journalist Sandor van Es de tweede SEAT van Bas Koeten zal delen met vaste rijder Bas Schouten.

Koeten

Coureur gezocht
Bas Koeten Racing heeft verder de intentie om ook aan de TCR Benelux deel te nemen, maar is om dat mogelijk te maken nog op zoek naar een tweede rijder die de SEAT Léon kan delen met Bas Schouten.
Geïnteresseerden worden uitgenodigd om op donderdag 12 mei tijdens de testdag bij Bas Koeten Racing op de koffie te komen om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet