Advertorials

Advertorial: Autosportinsurance.com Official Insurance Partner Cup Challenge Benelux

autosportverz

Autosportinsurance.com, het is een naam die u, als u in de autosport actief bent, ondertussen zeker al kent. Want een sterke partner inzake verzekeringen is ook in de autosport van enorm belang. Daarom werkt de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux nu ook al vier jaar met het bedrijf samen en dat met sterke resultaten voor rijders, teams en de organisatie zelf. Ook voor Hans Dijkhof, zaakvoerder van Autosportinsurance.com, is de relatie met de snelste merkencup van de Benelux een belangrijke samenwerking. Hans Dijkhof verlengde recent zijn samenwerking met de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto: PR

Mijnheer Dijkhof, autosport en verzekeren, is dat een logische combinatie?

"Ja, want verzekeren gaat om een sterk partnership tussen een partij die een goed of dienst wil verzekeren en de verzekeringspartner. Autosportinsurance.com is actief in de autosport, omdat verzekeren ons vak is, maar evenzeer omdat wij een passie voor autosport hebben. Zelf rijden wij ook, op amateurniveau, maar dat maakt dat wij én de wereld goed kennen én zo perfecte antwoorden kunnen geven vanuit onze kennis van beide werelden."

Autosportinsurance.com is overigens geen nieuw bedrijf?

"Neen, wij zijn gestart in 2007, wat betekent dat we toch al bijna tien jaar in het vak staan. Overigens werken wij nauw samen met de groep Lloyd's, één van de grootste spelers in de sector, uiteraard een perfecte illustratie van hoe professioneel Autosportinsurance.com zijn activiteiten aanpakt. Als verzekering tussenpersoon werken wij intens samen met onze partners in de autosport, waarbij we zowel materiaal, kapitaal als mensen verzekeren. Ook de aansprakelijkheid voor teams en organisaties valt onder de mogelijkheden. In de loop van de jaren hebben wij onze expertise verder opgebouwd en dat maakt dat we vandaag werkelijk op de individuele noden van onze klanten inspelen. In de autosport is flexibiliteit bijvoorbeeld een belangrijke factor en dat biedt Autosportinsurance.com in hoge mate zonder dat kwaliteit en zekerheid erbij inboeten. We spreken als het ware dezelfde taal als de teams en rijders en dat is belangrijk. Nog zo'n factor die uitermate veel impact heeft, is de snelle betaling, omdat we, nogmaals, de wereld kennen, en dus ook het belang daarvan inschatten."

Ook Steven Stichelbout, promotor van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux is zeer opgetogen over de samenwerking met Autosportinsurance.com.

"Uiteraard, ook voor ons is deze samenwerking belangrijk. Sterke partners hebben een uitstraling op onze competitie en wij hechten daar zeer veel belang aan. In het geval van Autosportinsurance.com is ook de driehoeksverhouding tussen hen, onze teams en rijders en wij als organisatie van belang. Iedereen is erbij betrokken en iedereen wordt er beter van. Het spreekt voor zich dat de kwaliteit van de dienstverlening van Autosportinsurance.com in die optiek ook een grote impact heeft. Die samenwerking dateert overigens al van de periode van de Nederlandse GT4, dus we kennen elkaar en ook dat is belangrijk. Een samenwerking is iets dat vooral sterk wordt op termijn."

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet