Diversen

Gratis naar DSC races op DUNLOP Great & British Racing Festival

In de naweeën van de 24 uur van Silverstone blijven we nog even in de Britse hoek voor het volgende evenement op Spa-Francorchamps; DUNLOP Great & British Racing Festival.

Tekst: DSC

De Dutch Supercar Challenge gaat weer op pad op een van de mooiste circuits van de wereld met een groots startveld. Een prachtig spektakel waar ook u gratis bij aanwezig kunt zijn. Via de link op de website van de <0HL Dutch Supercar Challenge HL> kunt u een toegangsbewijs downloaden, als u deze uitprint en toont bij de ingang (van de paddock) komt u gratis naar binnen om de spanning van dichtbij meemaken!

Spanning zal zeker verzorgd worden door de aantredende klassen zoals de Belcar, de Ginetta’s, de MINI Challenge, de Radicals en de Caterham Racing Club.

De strijd om het kampioenschap in de verschillende divisies is ook nog steeds ongekend spannend. Na twee evenementen had een ieder verwacht dat Hans Ambaum in de Dodge Viper SRT-10 dit kampioenschap gemakkelijk binnen zou halen. Echter door de resultaatseconden is het voor Ambaum vaak moeilijk om op het podium terecht te komen en punten te scoren. Lex van der Meijden heeft hier perfect gebruik van gemaakt in zijn Marcos Mantis+ en is met 203 punten tot op 4 punten genaderd in de strijd om het kampioenschap
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet