Sportscars

Sportscars: Fernandez maakt rijders ALMS-programma 2007 bekend

Lowe's Fernandez Racing heeft voor haar ALMS-programma in 2007 haar rijders combinatie bekend gemaakt. TeameigenaarAdrian Fernandez zal samen met zijn landgenoot Luis Diaz met een Lola LMP2 Acura motor in de ALMS-series uitkomen.

tekst Willem J. Staat

 Fernandez presentatie

Adrian Fernandez en Luis Diaz komen met een Lola-Acura in de LMP2-klasse van de ALMS-series in 2007 uit. Foto: PR

Fernandez maakt rijderscombinatie bekend
Ex-Champcar en IRL-coureur Adrian Fernandez komt in 2007 met zijn landgenoot Luis Diaz in de LMP2-klasse met een Lola-Acura uit. Naast Fernandez Racing komt ook Andretti Green Racing in de ALMS uit. Luis Diaz kwam de laatste drie seizoenen voor het team van Chip Ganassi Racing met een Riley Lexus in de GrandAm sportscar series uit en won dit seizoen met de Amerikaan Scott Pruett het Teamkampioenschap voor dat team.

"Het is een eer voor mij dat ik Adrian's teammaat mag zijn. Hier heb ik altijd op gehoopt sinds de dag dat ik ging racen. Adrian opende de deuren om buiten Mexico te racen. Het is de kans van mijn leven. Eind augustus reed de Lola Acura 200 probleemloze ronden op Santa Clarita in Californië. Zoals bekend worden Honda auto's en motoren in de VS onder de naam Acura op de markt gebracht.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet