Diversen

Rallycross: BEL-NED CUP extra boost voor rallycross in België en Nederland

BELNED Cup Rallycross

Dit seizoen is er voor de Belgische en Nederlandse Rallycross deelnemers € 10.000.- te verdelen in het Bel-Ned kampioenschap. Voor de Bel-Ned Cup 2016 tellen 4 wedstrijden verreden op het Duivelsberg circuit in Maasmechelen (B) en 4 wedstrijden verreden op het Eurocircuit te Valkenswaard (NL). Met voor elk circuit een schrap resultaat.

Tekst: aangeleverd bericht
Logo: PR

Deelname aan de Bel-Ned cup is simpel. Geen inschrijfgeld, geen aanmelding, maar.... Natuurlijk willen de sponsoren er reclame voor terug. Dus het enige wat je als rijder hoeft te doen is een sticker te plakken op elke zijkant van de auto gedurende alle races en wedstrijden. Deze stickers zullen uiteraard ter beschikking gesteld worden, zowel in horizontale als in verticale uitvoering.

Avon Vereeken Motorsport, het Eurocircuit, Eurol, G&A Motors, Herwey, Hezemeer, Drukkerij Jansen, Proflex en SCM Construct stellen zich garant dat er een prijzenpot beschikbaar is van €10.000,- te verdelen over de vier Rallycross klassen: SuperCars, Super 1600, SuperNationals/SuperTouringCars. Het prijzengeld wordt verdeeld over de helft van het aantal deelgenomen deelnemers, waarbij elke eerste plaats eenzelfde bedrag als prijzengeld mee naar huis neemt. Zo ook voor elke tweede en volgende plek.

De eerste meetellende wedstrijd is zondag 6 maart op het Duivelsberg circuit in Maasmechelen (B).

Meer informatie over de Bel-Ned Cup 2016 is te vinden op www.belnedcup.org
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet