IndyCar

Indycar: Rossi tekent bij Andretti Herta Autosport

Niet echt een verrassing vandaag. De Amerikaan Alexander Rossi heeft voor komend seizoen bij het team van Andretti Herta Autosport getekend. Zijn F1 kansen lijken daarmee verkeken.

Tekst Willem J. Staat
Foto PR
Rossi Archief

Alexander Rossi tekent bij Andretti Herta Autosport
De Indonesiër Ryo Haryanto kaapte het Manor F1 zitje voor de neus van de Amerikaan Alexander Rossi weg. Rossi had al zijn hoop op een F1 zitje bij Manoer gezet maar moest in het financiële steekspel het onderspit delven. Wel houdt Rossi nog steeds de deur naar de F1 open, maar een overstap vanuit de Indycars naar de F1 leverde de laatste jaren weinig succes op. De Fransman Sebastien Bourdais was vanuit de Champcars één van de laatste voorbeelden. Hij kon bij Torro Rosso nimmer zijn draai vinden en keerde destijds gedesillusioneerd naar de States terug. Vorige week ging het team van Bryan Herta een fusie met het team van Andretti Autosport aan.

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet