Supercar Challenge

Supercarchallenge: Groeten van de Season’s Finale Party uit Breda

Door omstandigheden vond de traditionele Supercarchallenge Party niet eind december plaats, maar begin januari. Afgelopen vrijdagavond werden de kampioenen in het Bredase Restaurant Barlucca nog eens flink in het zonnetje gezet. Kalenderwijzigingen waren via de social media al ruimschoots bekend gemaakt.

Lokatie
Het was dringen voor Barlucca afgelopen vrijdagavond.

Tekst en Foto's Willem J. Staat

Groeten van de Season's Finale Party uit Breda
Onder een uiterst gezellige ambiance werden in Bar Restaurant Barlucca de Supercarchallenge kampioenen nog eens uitgebreid in het zonnetje gezet. Maar niet alleen de kampioenen uit de verschillende Divisies traden voor het voetlicht. Ook Supercarchallenge-organisator Dick van Elk werd voor zijn inspanningen nog eens uitgebreid in het zonnetje gezet. Het is alweer vijftien jaar geleden dat de Supercarchallenge onder vlag van Van Elk georganiseerd wordt. "Vroeger reed ik nog met de raceauto en een trailertje naar de circuits. Er is heel wat veranderd" aldus van Elk, de man achter het Supercarchallenge succes. De avond werd met een grote verrassing geopend. Als eerste mocht het BS Energy Racing Team de Eugene Award in ontvangst nemen. Eugene Janssen overleed enkele jaren geleden aan kanker. Met de jaarlijkse Eugene Award wordt zijn passie voor de sport levendig gehouden. De Award wordt jaarlijks toegekend aan een team dat zich met veel toewijding in de Supercarchallenge profileert. Peter Schreurs en Marcel van der Maat waren enigszins overdonderd toen zij als eersten deze Award uit handen van Dick van Elk mochten ontvangen. Daarnawas het de beurt aan de kampioenen uit het seizoen 2015. Met een kleine fotografische impressie waren wij er uiteraard bij.

SC Aankondiging De Annual Party 2015 vindt in 2016 plaats. Maar een kniesoor die daarop let......

SC Eugene Janssen

Wie sterft maar niet vergeten is, leeft lang. 

Eugene Janssen Trophy

De verrassende winnaars van de Eugene Janssens Award. Marcel van der Maat en Peter Schreurs van het BS Energy Racing Team uit Rijssen.

SC Dick Kalender

Na de allereerste prijsuitreiking werd de 2016 kalender door Dick van Elk nogmaals lichtelijk toegelicht.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet