Diversen

Div: Terugblik 2015 Mattijs Diepraam


schiphol-abudhabi

Het laatste uitje van het jaar: op de maiden flight van KLM's nieuwe Dreamliner naar Abu Dhabi.

bitterballen

Waar het hotel een Benelux-enclave bleek!

IMG 3575

De ballen zagen er heel bitterballig uit, maar het binnenste had meer weg van ragout, zo oordeelden fotograaf Sebastiaan Rozendaal en ik.

abudhabi-pit

Fraaie faciliteiten kent het circuit van Yas Marina zeker. Sfeer moet je zelf creëren.

abudhabi-eten

De eclectische keuken van een Arabisch land waar 'Arabië' nauwelijks meer is terug te vinden. Dit schafte de pot in de GP2- en GP3-paddock.

abudhabi-2

De veelbewogen eerste 20 jaren van het bestaan van MP Motorsport kregen in Abu Dhabi hun slotstuk. Het was een genoegen om hier de laatste hand te mogen leggen aan het jubileumboek dat ik het afgelopen jaar voor het team samenstelde en schreef.

IMG 3559

Voor wie zich daarover nog zorgen maakte: in mijn raceverslagen bleef ik uiteraard objectief over de verrichtingen van MP verslag doen.

IMG 3570

Klein schoonheidsfoutje in een verder vlekkeloos geregeld weekend: het parc fermé was toch niet helemaal fermé. Zo stond de deur bij wijze van spreken op een kier naar 2016... Dit autosportjaar gaat er ongetwijfeld weer net iets anders uitzien en daarover bericht ik ook weer graag voor Autosport.nl.

100miles-of-amsterdam-20151220-10

Al sloot ik het jaar af met een activiteit voor een ander medium: de 100 Mijl van Amsterdam, een nachtelijke decemberrally voor vooroorlogse klassiekers, die deze keer op de Grote Markt in Haarlem van start ging.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet