GT

GT: Villorba Corse met vier Maserati's in GT4 European Series

MaseratiGranTurismoMCGT45

Scuderia Villorba Corse is het eerste team dat heeft bevestigd dat het in 2016 met de Maserati GranTurismo MC GT4 gaat rijden. Het Italiaanse team zal volgend seizoen met maar liefst vier auto's te zien zijn in de Competition102 GT4 European Series. 

Tekst: Marcel ten Caat (Twitter: @marceltencaat)
Foto: PR

Teambaas Raimondo Amadio maakte in Abu Dhabi, waar het team de GranTurismo MC van Redragon in de Maserati Trofeo World Series runt, bekend dat zijn team volgend seizoen partner van Maserati zal zijn in het GT4 kampioenschap. Het GT4-programma betekent een uitbreiding voor Scuderia Villorba Corse, dat ook actief is in de European Le Mans Series (Ginetta) en het International GT Open (Ferrari).

"We hebben de ontwikkeling van de GT4-categorie op de voet gevolgd. We geloven dat we de juiste beslissing hebben genomen, die veel goede resultaten gaat opleveren in de toekomst. Dit kampioenschap is onderdeel van de SRO-familie van Stéphane Ratel, waardoor professionaliteit en competitie gewaarborgd is. Villorba Corse is er trots op om een prestigieus merk als Maserati te mogen vertegenwoordigen," aldus Amadio.

Het team heeft nog geen namen bekend gemaakt van coureurs die komend seizoen met de Maserati GranTurismo MC in actie zullen komen in de Competition102 GT4 European Series. 
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet