Diversen

Div: Boekpresentatie RaceFan F1 'Finish' 2015 Anjès Verhey

IMG 8218
Anjès Verhey temidden van de diverse race- en rallyrijders bij de presentatie van haar boek.

Geen racejaar zonder voorafgaand aan en na afloop van het seizoen een vers exemplaar van het boek RaceFan F1 van Anjès Verhey, en zo vond ook ditmaal weer de presentatie plaats van het boek RaceFan F1 'Finish' 2015, waarin uitgebreid wordt teruggeblikt op het autosportseizoen 2015. Opnieuw waren tal van race- en rallyrijders, vertegenwoordigers van de diverse automobielimporteurs, journalisten en andere genodigden aanwezig in restaurant 'De Goede Gooier' in Blaricum voor de traditionele presentatie.

Tekst: René de Boer (vanuit Blaricum, Twitter: @renedeboer)
Foto's: Willem J. Staat


IMG 8140
De kampioensauto van Marcel Dekker uit de RiBank Mazda MaX5 Cup en de DS 3 R5-rallyauto van Bob de Jong waren echte aandachtstrekkers.

IMG 8146
Ondervraagd door uw redacteur vertelde Marcel Dekker (r.) over zijn ervaringen in zijn eerste seizoen in de RiBank Mazda MaX5 Cup, waarin hij direct kampioen werd.

IMG 8154
Jaap van Lagen blikte ook weer terug op een druk seizoen met de overwinning in de Porsche Supercup op het stratencircuit van Monte Carlo als onbetwist hoogtepunt.

IMG 8176
Stef Dusseldorp en Patrick Huisman waren beide geregeld op de Nordschleife actief, Dusseldorp daarnaast ook in de Blancpain Endurance Series.

IMG 8188
Gijs van Lennep kan honderduit vertellen over zijn ervaringen, ondermeer tijdens historische races in het afgelopen seizoen.

IMG 8196
Bob de Jong kijkt terug op een geslaagd eerste seizoen met de DS 3 R5 in het NK Rally.

IMG 8202
Tom Coronel had zijn Dakar-auto meegebracht en blikte vooruit op de komende Dakar-rally en terug op het afgesloten WTCC-seizoen.

IMG 8211
Anjès Verhey en Marieke Slee (l.) overhandigden een boek aan alle coureurs, waarna de groepsfoto kon worden gemaakt. Naast de bovengenoemde coureurs kwamen ook Max Koebolt, Kelvin Snoeks, Renger van der Zande en Jan Lammers aan het woord, alsmede Nico Biesheuvel van Biesheuvel Autosport over de komende SLK Cup (waarvan er een prachtig exemplaar voor het restaurant stond), Erik Weijers van Circuit Park Zandvoort en Supercar Challenge-organisator Dick van Elk.

IMG 8213
Natuurlijk met een 'selfie' voor Tom Coronel!

In de 20e editie van het boek RaceFan F1 'Finish' 2015 komt zoals altijd het volledige Formule 1-seizoen in woord en beeld aan bod, inclusief alle uitslagen. Daarnaast is er aandacht voor categorieën als de DTM, WTCC, WK Rally, Supercar Challenge, RiBank Mazda MaX5 Cup en de activiteiten op Circuit Park Zandvoort. Het boek is vanaf 10 december voor € 14,95 verkrijgbaar bij de boek- en tijdschriftenshops van o.a. Bruna, Ako en Primera en kan ook online worden besteld via www.f1racefan.com.

IMG 8137

Lastig kiezen voor uw redacteur, die voor de gelegenheid de indrukwekkende Mercedes-AMG C 63 S Estate (4,0 liter V8 biturbo, 510 pk) van Mercedes-Benz Nederland mocht meenemen naar Blaricum, maar die als Citroënliefhebber ook de DS 3 R5 van Bob de Jong wel kan waarderen!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet