Kartcentrum Lelystad

Rijdende karts gespot in Amsterdam, Rotterdam, Volendam en Den Haag

kart-amsterdam

Bezoekers van diverse hotspots in Nederland keken afgelopen weekend vreemd op toen er ineens een kart voorbij reed. Er reden karts op de Dam, over de Erasmusbrug, op De Pier en door de haven van Volendam.

kart-rotterdam

Het bleek een ludieke actie te zijn van Kartcentrum Lelystad die op 9 & 10 januari 2016 de enige Kartbeurs van Nederland organiseert. Met Max Verstappen in de Formule 1 is de kartsport populairder dan ooit.

kart-op-pier

Om die reden wordt onder de bezoeker van de kartbeurs in januari een gratis kart verloot. Tijdens de kartbeurs kunnen bezoekers kennismaken met alles wat de kartsport te bieden heeft. In de AIS-hallen van Airport Lelystad zijn de nieuwste modellen karts, motoren, banden, helmen en racekleding te vinden. Bij het naastgelegen Kartcentrum Lelystad kunnen liefhebbers tegen een gereduceerd tarief karten en raceklare wedstrijdkarts testen.


Voor meer informatie:

www.kartcentrumlelystad.nl/kartbeurs-2016.html

kart-volendam

Kartbeurs
Tijdens de Kartbeurs van Nederland kunnen bezoekers profiteren van diverse speciale beursaanbiedingen en primeurs; voor jonge coureurs het ideale instapmoment in de kartsport. Maar ook voor de meer ervaren kartliefhebber is er genoeg te beleven, zoals kennismaken met succesvolle teams, tuners, organisatoren van kartwedstrijden en bekende kart- en autocoureurs. Onder alle aanwezige bezoekers wordt een kart t.w.v. maar liefst € 950 verloot. De winnaar wordt op zondag 10 januari 's middags bekend gemaakt.

Datum: Zaterdag 9 en zondag 10 januari 2016
Locatie: AIS-hallen Airport Lelystad en Kartcentrum Lelystad
Openingstijden: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Entree: Volwassenen € 5,00* voorverkoop, € 10,00* aan de deur.
Kinderen tot 12 jaar gratis entree.

Men kan gratis parkeren en er rijdt een gratis pendelbus tussen Kartcentrum Lelystad en de beurshallen.
*Een deel van de opbrengst gaat naar Against Cancer.

Voorverkoop:

http://www.kartcentrumlelystad.nl/voorverkoop-kartbeurs-2016

Against Cancer
Tijdens de Kartbeurs van Nederland wordt geld ingezameld voor Against Cancer. Dit goede doel organiseert sinds 2004 evenementen om jonge kankerpatiënten een hart onder de riem te steken. Zie voor meer informatie:

www.againstcancer.nl

Over Kartcentrum Lelystad
Kartcentrum Lelystad is een in 2013 geheel vernieuwde outdoor kartbaan in Nederland die ontworpen is door de internationale topingenieur Franz Schreiner. Ing. Schreiner heeft over de gehele wereld outdoor kartbanen ontworpen. Hierdoor is er een mooie en uitdagende kartbaan neergelegd, waar volop inhaalmogelijkheden zijn gecreëerd. Bij Kartcentrum Lelystad kan men zowel met een eigen kart als met een huurkart de baan op. Zie voor meer informatie:

www.kartcentrumlelystad.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet