Formule 1

Formule 1: Brengt Lotus-overname door Renault stoelen- en motorendans op gang?

Reacties

  • 3
  • 1
   
  Anonieme gebruiker 29 september 2015 00:12

  Of Red Bull heeft echt geen zin meer en zoeken een excuus om er mee te kappen, of Mateschitz Horner en Marko hebben fout poker gespeeld, een partner afgebrand waar ze vorig jaar nog 3x mee wonnen en daarvoor 4!! keer wereldkampioen mee zijn geworden en dan nog geen winnende motor. Want welk belang zou Ferrari of Mercedes hebben bij een Red Bull die als ze winnen alle aandacht opeist en als het dan even tegen zit zich een slechte verliezer en partner toont. Alles goede voor Renault en hopelijk toch nog een fatsoenlijke auto voor Max

  • 1
  • 3
   
  ace1 29 september 2015 10:31

  Het zou mij niets verbazen als Red Bull en Toro Roso voor 2 jaar Honda motoren achterin de bollides heben. In 2018 rijden Reb Bull en Toro Roso met Audi motoren.

  • 1
  • 1
   
  Anonieme gebruiker 29 september 2015 12:20

  Nee hoor het worden gewoon ferrari motoren. Ferrari ruilt de motoren voor max verstappen in 2017. Allemaal politiek geneuzel.

  • 0
  • 0
   
  Toeschouwer 30 september 2015 20:08

  Red Bull heeft zich lelijk in de nesten gewerkt, denk ik. Het is zeker geen kwestie van 'geen zin' hebben, want ze hebben zich tot 2020 gecommiteerd aan de Formule 1. Uitstappen levert een boete op waarbij je een team als Williams een paar jaar mee kan funden. :-) Als Red Bull zich zou terugtrekken dan zou dat echt een verlies voor de sport zijn. Hopelijk komen ze eruit.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet