TCR Series

TCR Benelux: Bas Koeten Racing met een SEAT TCR naar Kick-off

basschouten

Het Nederlandse Bas Koeten Racing plant het afvaardigen van een SEAT TCR voor de Kick-off van de TCR Benelux op 15 oktober. Zoals eerder werd medegedeeld kunnen teams die over een TCR-auto beschikken, de piste op het circuit van Mettet delen met de officiële auto's. Het is voor rijders die willen kennismaken met een TCR-auto een ideale gelegenheid om gedurende lange tijd achter het stuur te zitten van een TCR-auto en een voorproefje te krijgen van wat de TCR Benelux in 2016 zal zijn.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto: PR

"Uiteraard mogen wij niet ontbreken op deze officiële launch van TCR Benelux," stellen de broers Bas en Jelle Koeten. "De SEAT wordt rijklaar gemaakt, kandidaat-coureurs kunnen ons het best contact zoeken om te overleggen over de beschikbare rijtijd en wij staan garant voor de ondersteuning en kundig advies."

Bas Koeten Racing is geen onbekende in TCR. Dit jaar was de Nederlandse formatie als enige team uit de Lage Landen actief in de TCR International Series, en behaalden met Bas Schouten achter het stuur van de SEAT prima resultaten in de races in Valencia en Salzburgring.

Meer info http://www.baskoetenracing.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet