Advertorials

Maximum Speed boeiend nieuw autosportmagazine

maximum-speed

Sport International lanceerde onlangs het nieuwe magazineconcept Maximum Speed, de verzamelnaam van een serie exclusieve magazines rondom snelheid. Toen het magazine aankwam op de burelen van Autosport.nl werd er flinke strijd geleverd om Maximum Speed als eerste door te kunnen nemen. Met 260 pagina's vol passie voor autosport duurde het lang voor de tweede aan de beurt was en het bleef dan nog ook lang onrustig op de redactie!

Maximum Speed blijkt een bonte verzameling van alles dat de autosportliefhebbers plezier doet. Zonder chronologie, maar dat maakt het juist spannend. Een mooie serie foto's van diverse aard wordt opgevolgd door een uitgebreid artikel over Jos en Max Verstappen. Niet de geijkte lofzang, maar een goed leesbaar verhaal dat werkelijk nieuwe inzichten geeft en erg prettig is om te lezen.

Een boeiend concept en dat verbaast niet, want het zijn louter autosport-profs die verantwoordelijk zijn voor de veelzijdige inhoud. Olav Mol heeft zich als columnist verbonden aan Maximum Speed. De hoofdredactie wordt gevormd door Frits van Eldik en Rick Winkelman. Ook Autosport.nl-redacteuren René de Boer en Marcel ten Caat leveren een waardevolle bijdrage aan Maximum Speed.

Niet alleen de artikelen zijn veelzijdig, dat geldt ook voor de druktechnieken en papiersoorten. Wat ons betreft is Maximum Speed een aanrader. Het tijdschrift is alleen te bestellen bij Bol.com en kost slechts € 14,95.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet