TCR Series

Record aantal van 24 deelnemers bij TCR International Series op Singapore

start-tcr

Naast de extra deelname van de Top Run Subaru en de rijders van de TCR Asia Series zijn er ook wat wisselingen in de line up van de TCR International teams.


Tekst: aangeleverd bericht
Foto: PR

René Münnich keert terug bij WestCoast Racing na zijn deelname aan de eerste twee events in Maleisië en China. Tomas Engström keert terug bij Liqui Moly Team Engstler, waar hij reed in Sochi. Dit keer rijdt hij echter in de nieuwe Volkswagen Golf TCR. Onze jonge landgenoot Loris Hezemans maakt zijn TCR-debuut bij Target Competition. Architect Frank Yu uit Hong Kong rijdt weer in de Craft-Bamboo Racing SEAT waarmee hij op Sepang reed. Fernando Monje keert ook terug, hij zal rijden in de Campos Racing Opel Astra OPC waarmee hij op Monza naar een prachtige derde plaats racete. Het Spaanse team moet de naam van de tweede rijder nog bekend maken.

Onder de deelnemers van de TCR Asia Series bevinden zich twee door JAS gebouwde Honda Civic's, die gerund worden door Prince racing met Michael Choi en Kenneth Lau achter het stuur. Ook een Ford Focus, gebouwd en gerund door FRD Ford HK Racing Team en bestuurd door de ervaren Kenneth Ma zal present zijn. Een drietal SEAT Leon's van Roadstar Racing Team wordt gereden door Filipe de Souza, Samson Chan en George Chou. Tot slot zullen er door Asia racing Team twee SEAT's worden ingezet, waarvan de rijders nog bekendgemaakt zullen worden.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet