Formule 2

Formule Renault 3.5-coureur Nicholas Latifi maakt GP2-seizoen 2015 af bij MP Motorsport

HUN GP SR-1386

In juli maakte MP Motorsport bekend dat Nicholas Latifi, die eind vorig seizoen zijn GP2-debuut maakte in Abu Dhabi, in de tweede helft van dit seizoen enkele races bij hen zou gaan rijden.

Tekst: Aangeleverd bericht
Fotografie: Dutch Photo Agency

HUN GP SR-2041


De eerste race reed Latifi in Hongarije, de volgende races bij het Nederlandse team van teammanager Sander Dorsman zal de Canadees rijden in Sochi, Bahrain en Abu Dhabi.

Op dit moment staat Latifi 11e in het FR 3.5-klassement met zijn team Arden, in de laatste FR 3.5-race op Silverstone kwam hij als 5e over de finish. Bij de aanvang van het seizoen reed de Canadees ook 8 races in de Britse Porsche Carrera Cup.

GP2-veteraan René Binder en Meindert van Buuren JR vertegenwoordigden MP Motorsport afgelopen weekend op Monza, het beste resultaat voor MP dit seizoen scoorde Sergio Canamasas met een 3e plaats op Monaco.

FR 3.5-klassementsleider Oliver Rowland reed op Silverstone en Spa voor MP Motorsport, vaste MP-coureur Daniël de Jong komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie vanwege een gebroken ruggenwervel na zijn crash op Spa.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet