Diversen

KNAF, RACB en ACL ontvouwen toekomstplannen nationale racerij in Benelux Kampioenschap

Een beter moment dan tijdens de Zandvoort Masters of Formule 3 kan het bestuur van de KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAF) niet vinden om haar plannen te ontvouwen hoe zij de autorensport in 2016 van nieuwe impulsen zal voorzien.

Tekst: Aangeleverd bericht
Fotografie: PR

De KNAF streeft naar drie nieuwe raceklassen.

kia

In de Toerwagen Racerij wordt gewerkt aan een instapklasse met sportieve kleine raceauto's.

schouten race1

Maar ook voor de gevorderde Toerwagen coureur heeft de KNAF goed nieuws middels de vergevorderde plannen voor een Benelux TCR kampioenschap in samenwerking met de RACB en Kronos.

F4

Verder wordt de door de FIA ondersteunde Formule 4 als mogelijkheid aangeboden om – bijvoorbeeld vanuit de karting – al vanaf 15 jaar met de Formule Racerij kennis te maken.

Een ieder die interesse heeft volgend jaar te debuteren in één van bovengenoemde drie raceklassen, is van harte welkom tijdens onze presentie op zaterdag 19 september van 12.15 tot 13.00 uur in de KNAF / Kraan tent op de Formule 3 paddock.

Uiteraard is er na de presentatie volop gelegenheid om van gedachten te wisselen hoe een en ander volgend jaar gestalte gegeven zal worden waarbij uiteraard ook de financiële opzet niet zal ontbreken.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet