Diversen

Div: Autodromo di Sardegna op Sardinië te koop.

Recentelijk ontvingen wij van autosport.nl wel een heel bijzonder persbericht. Op het eiland Sardinië staat sinds 26 augustus een prachtig circuit te koop. Het Autodromo di Sardegna zoekt eigenlijk een nieuwe partner/koper om de toekomst.

Tekst Willem J. Staat
Foto's PR

grandstands box


Autodromo di Sardegna op Sardinië te koop
Misschien zijn er investeerders geïnteresseerd in het Italiaanse Autodromo di Sardegna op het eiland Sardinië. Het circuit werd destijds door de familie Magliona gebouwd en is voor alle takken van motorische sporten geschikt. Verschillende fabrikanten verrichten er met regelmaat test- en ontwikkelingswerk. Ook wordt er aan research voor roadsafety campagnes gedaan.

Track manager Omar Magliona: "Wij hebben hier veel test en promotionele evenementen. Om nog doelmatiger te kunnen werken zou de steun van een partner welkom zijn. Wij hopen dat degene die ons opvolgt zich het marketingpotentieel realiseert zodat er op de deze internationaal exclusieve locatie gedurende de wintermaanden nog meer testsessies kunnen plaatsvinden."
Inlichtingen: Autodromo "Franco di Suni" Mores / Loc. Su Sassu snc - 07013 Mores (Sassari / Italy) Tel. +39 079 706665 / www.autodromosardegna.net / info@autodromosardegna.net

Autodromo Mores
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet