IndyCar

Indycar: Toestand Justin Wilson onveranderd

In een persbericht liet de Indycar-organisatie weten dat de toestand van Justin Wilson onveranderd is. De 37-jarige Brit bevindt zich nog steeds in coma en kritieke toestand.

Tekst Willem J.Staat
Foto Indycar

2015 Wilson Pocono
Justin Wilson bij de rijdersintrodcutie in Pocono gisteren. Wilson werd door Honda als ontwikkeleingsrijder naar Andretti Autosport gestuurd.

Toestand Justin Wilson onveranderd
In de gezondheidstoestand van Andretti Autosport-coureur Justin Wilson is na diens crash op Pocono gisteren geen verandering gekomen. De Brit bevindt zich nog steeds in coma en kritieke toestand. Bij het team van Andretti Autosport werkte Wilson dit jaar een parttime seizoen af. Op aandrang van motorenleverancier Honda werd Wilson vanwege zijn enorme feedback aan het team toegevoegd. Ook droeg hij bij Andretti Autosport aan de ontwikkeling van de complexe aerokit bij. Bij Andretti Autosport werd achter de schermen hard gewerkt om Wilson voor 2016 een volledig contract aan te bieden. Voordat Wilson een definitieve overstap naar de sportscars zou maken moest dit zijn eindstation worden. Voor de wedstrijd op Pocono had Wilson zich als zesde gekwalificeerd en eindigde eerder deze maand op Mid Ohio als tweede.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet